Op 11 en 12 november 2014 vinden Dé Onderwijsdagen 2014 plaats in het World Trade Center te Rotterdam. De organisatie van Dé Onderwijsdagen 2014 is in handen van SURF en Kennisnet. Dé Onderwijsdagen bieden inzicht in de trends en ontwikkelingen over ICT in het onderwijs. Het programma omvat actuele thema’s en onderwerpen.

Tijdens twee aansluitende sessies op 12 november gaan Anneke Blok (GEU-portefeuillehouder Primair Onderwijs), Stephan de Valk (GEU-portefeuillehouder Voortgezet Onderwijs) en René Montenarie (directeur GEU), in op de ontwikkelingen en de afwegingen die uitgevers en scholen kunnen maken om te komen tot zinvolle benutting van digitale leermiddelen. Ook zal Anouk Mulder van de Argumentenfabriek stilstaan bij de vorig jaar ontwikkelde Denkhulp die scholen helpt keuzes te maken om te komen tot een goed leermiddelenbeleid.

Eerder heeft de GEU haar kijk op de ontwikkelingen in het Nederlandse onderwijs, specifiek ten aanzien van digitalisering en leermiddelen, in een rapport samengevat. Dit rapport met als titel ‘Onderwijs vernieuwen doe je samen’ is aan het einde van de sessie beschikbaar of te downloaden via onze site, evenals de Denkhulp die de Argumentenfabriek vorig jaar voor scholen ontwikkelde.

Voor meer informatie over de Onderwijsdagen op 12 november, klik hier.