Op 9, 10 en 11 november 2015 vinden in het World Trade Center in Rotterdam Dé Onderwijsdagen van SURF en Kennisnet plaats. Dé Onderwijsdagen zijn bedoeld voor iedereen die de verbinding wil leggen tussen onderwijs en ICT, en voor iedereen die graag wil weten hoe ICT het onderwijs effectiever, efficiënter of aantrekkelijker kan maken.

Dé Onderwijsdagen 2015 staat in het teken van het thema Onderwijs op maat. Vanuit de GEU gaan Stephan de Valk, Rianne Rhodes en Eric Razenberg tijdens het congres op 11 november in gesprek over curriculumbewustzijn, leerlingvoortgang in het vo en leermateriaal en leeromgevingen. In de panelgesprekken wordt ingegaan op vragen als: waarom is het nodig dat leraren nadenken over het curriculum? Hoe kan een dashboard dat inzicht geeft in de voortgang van de leerling bijdragen aan gepersonaliseerd onderwijs? En hoe noodzakelijk is één platform om digitaal leren in de klas optimaal mogelijk te maken?

Wilt u aanwezig zijn bij Dé Onderwijsdagen? Meldt u zich dan nu aan via de website van Dé Onderwijsdagen.