Net als veel scholen onderzoekt u als directie of bestuurder hoe het leerproces op uw school aantrekkelijker, efficiënter en effectiever kan worden vormgegeven. Hoe kunt u invulling geven aan de uitdaging om onderwijs meer te personaliseren? En hoe kunt u de kansen en mogelijkheden van ict daarbij volledig benutten?

Tijdens het GEU Congres 2016 gaat u een creatieve dialoog aan met andere scholen en aanbieders van leermiddelen en dienstverlening over de thema’s van de leerlabs en versnellingsvragen van de sectorraden. Daarnaast ziet u op basis van trends en ontwikkelingen welke mogelijkheden moderne leermiddelen bieden die vandaag al beschikbaar zijn.

Het GEU Congres 2016 is exclusief voor schoolbestuurders, directies en beleidsmakers in het primair en voortgezet onderwijs. Het congres vindt plaats op 18 mei 2016 in de Fokker Terminal te Den Haag.

Meer informatie en meld u nu alvast aan!