Uitgever bettermarks Nederland heeft zich onlangs aangesloten bij de GEU, de brancheorganisatie voor aanbieders van leermiddelen, toetsen en educatieve dienstverlening. De uitgever van digitale lesmethoden richt zich op het individueel leerproces van de leerling.

Differentiatie voor wiskunde en rekenen
Als onderdeel van een internationale organisatie in ruim 10 landen heeft bettermarks in Nederland twee lesmethoden: wiskunde en rekenen. Beide methoden zijn digitaal, adaptief en kennen een sterk motiverend karakter. De methoden biedt diverse tools voor leerlingen en docenten zoals een overzicht van persoonlijke ontwikkelpunten waar zij beiden mee aan de slag kunnen gaan.

Samen werken met het onderwijs
De ontwikkeling en verbetering van de lesmethoden van bettermarks zijn mede gebaseerd op een intensieve samenwerking met docenten en leerlingen. Bettermarks Nederland richt zich momenteel op het Voortgezet Onderwijs. De wiskundemethode is alleen beschikbaar in de onderbouw. In het hele land zijn er VO scholen die bettermarks inzetten als volwaardige lesmethode.