Op 8 juni heeft de ledenvergadering van de GEU ingestemd met de voordracht van de nieuwe voorzitter van de GEU, Marchien van Doorn, algemeen directeur van Noordhoff Uitgevers. Zij volgt Harold Rimmelzwaan op, die per 1 juni is overgestapt als directeur van SAM, onderdeel van Sanoma Learning. De nieuwe algemeen directeur van Malmberg, Peter Hendriks, is toegetreden tot het GEU-bestuur als penningmeester. John Mulder, directeur van AMN, is tevens toegetreden tot het GEU-bestuur als algemeen bestuurslid. Eric Razenberg neemt vanuit zijn portefeuille digitalisering de vertegenwoordigende rol in het bestuurlijk overleg van Edu-K over van Harold Rimmelzwaan.
De leden hebben Harold Rimmelzwaan bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de GEU en de inspanningen van Harold om de publiek-private samenwerking aan digitaliseringsvraagstukken in het onderwijs naar een hoger plan te tillen.