Instituut Kind in Beeld en Leslab hebben zich onlangs aangesloten bij de GEU, de brancheorganisatie voor aanbieders van leermiddelen, toetsen en educatieve dienstverlening.

Instituut Kind in Beeld (IKB) is een landelijke onderwijsorganisatie en educatieve uitgeverij met een netwerk van zelfstandig werkende professionals die zicht richt op het onderzoeken, ontwikkelen en uitgeven van effectieve leermethodes, materialen en opleidingen voor docenten en leerlingen van het PO, VO en Beroepsonderwijs. IKB is de uitgeverij van de beginnend leesmethode LetterKlankStad, verzorgt de diagnostiek opleiding ‘EXPERT-Beelddenken’ voor docenten RT/IB, (ortho)pedagogen en ambulante diensten. Ook heeft IKB methodes op het gebied van leren, begrijpend lezen en zelfvertrouwen/motivatie. Voor meer informatie: www.kindinbeeld.nl.

LesLab biedt loopbaanoriëntatie en – begeleiding en Burgerschap (LB) op mbo niveau 2 en 3|4. De lesmethode bevat een online lesvoorbereidingssysteem met lesmateriaal en voor elk van de drie leerjaren een werkboek met activerende opdrachten. Meer dan 220 opleidingen op 33 ROC gebruiken het op loopbaancompetenties gebaseerde totaalpakket. Voor meer informatie: www.leslab.nl.