Dit jaar worden wederom de internationale Comenius EduMedia Awards uitgereikt. Deze Europese onderscheiding voor innovatieve educatieve producten worden traditiegetrouw jaarlijks in Berlijn uitgereikt door het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI). Dit jaar op 21 juni 2018.

Vorig jaar won Podium Bureau voor Educatieve Communicatie een Comenius Medaille voor de TOOL onderzoekendleren.nl in opdracht van Wageningen Universiteit en was er een Comenius Siegel onderscheiding voor de 360graden VR Tour Woudagemaal in opdracht van het Woudagemaal/Wetterskip Fryslan. Ook het initiatief Kind&Media van Sardes en JVtv kregen een Siegel-onderscheiding.

De inschrijfprocedure voor de Comenius EduMedia Awards 2018 is geopend. Inschrijvingen moeten voor 31 maart 2018 binnen zijn.

Voor meer informatie:  http://www.comenius-award.de/