Wij verwelkomen met ingang van 1 juli 2019 hetveiligheidsboek.nl als lid van de GEU. Als brancheorganisatie van aanbieders van leermiddelen, toetsen en educatieve dienstverlening verheugen wij ons op de samenwerking. hetveiligheidsboek.nl stelt zichzelf hieronder voor.

 

 

Onze lesboeken worden met name ingezet door commerciële opleiders, scholen en (zorg)instellingen. De boeken worden geschreven aan de hand van de actuele richtlijnen van o.a. de Nederlandse Reanimatieraad, Nikta, Oranje Kruis, het Rode Kruis en NIBHV. De VCA-boeken volgen de eindtermen van VCA Infra.

De inhoud van onze boeken wordt getoetst aan de opleiderspraktijk. De feedback van onze klanten wordt meegewogen bij aanpassingen van het lesmateriaal. Zowel de papieren boeken als de digiboeken (e-learningversie) zijn volledig op maat te maken.